Рівне:

Створення та просування сайтів

За Тайсона замовте слово

Спорт 30-чер, 2005, 13:069 prov 1 310
Відомий промоутер Дон Кінг вважає, що нинішні менеджери колишнього абсолютного чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі Майка Тайсона виявили себе нікчемними бізнесменами, дозволивши найвідомішому в світі боксеру так безславно закінчити свою кар’єру.
Про це Кінг заявив в інтерв’ю, додавши, що був по-справжньому засмучений, коли Тайсон відмовився від продовження бою проти Кевіна Макбрайда:
– Я просто плакав. Їм дістався актив вартістю в мільйони доларів, а вони залишили його банкротом без надій і амбіцій. Вони даремно намагалися перетворити його на джентльмена. Він ніколи не зміг би бути одночасно джентльменом і бійцем. Основою його стилю була лють. Навіщо було давати такого здорового суперника? Він не уміє перемагати великих хлопців, у нього завжди з ними були проблеми.
Нагадаємо, що співпраця Дона Кінга з Майком Тайсоном розпочалася в 1988 році і тривала близько десяти років, закінчившись тим, що Тайсон пред’явив промоутеру позов на 100 мільйонів доларів, що недоплатили йому за цей час. Рік тому сторони нарешті врегулювали цей конфлікт в позасудовому порядку, уклавши світову угоду, за умовами якої Кінг зобов’язався виплатити Тайсону 14 мільйонів доларів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору