Рівне:

Створення та просування сайтів

На єврейському весіллі звучала пісня зі словами Аллах Акбар

Україна і світ 15-січ, 2009, 13:329 prov 945
У Нью-Йорку офіціанта звинуватили у тяжкому злочині на ґрунті релігійної нетерпимості, після того як він поставив на єврейському весіллі запис із вигуками “Аллах Акбар”.
Інцидент стався на весіллі, що відбулося в Woodbury Jewish Center у Нью-Йорку близько тижня тому. Співробітник компанії Morrell Caterers на ім’я Стівен Баттафуоко, яка обслуговує весілля, демонстрував запис, зроблений ним на манхетенській демонстрації проти військової операції Ізраїлю в секторі Газа, своєму колезі по роботі.
Однак поряд з молодими людьми виявився мікрофон, приєднаний до аудіосистеми в залі, де зібралося близько 700 гостей весілля; таким чином усі вони стали мимовільними слухачами того аудіофрагменту, що 23-річний Баттафуоко хотів показати другу. У результаті інциденту його звільнили з компанії, а згодом заарештували.
На суді Баттафуоко відмовився визнати себе винним, а за його звільнення було призначено заставу в 1500 доларів. Згідно з матеріалами суду, молодий чоловік визнав, що поставив запис “з наміром висловити неповагу до іудаїзму”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору