Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗГОРІВ СІЛЬСЬКИЙ КЛУБ

Кримінал 07-лип, 2005, 13:449 prov 970
3 липня приблизно о 14 годині сталася пожежа в будівлі сільського клубу в Орлівці Березнівського району. На жаль, селяни побачили пожежу вже тоді, коли вогонь охопив значну частину приміщень клубу та дістався до дерев‘яного перекриття.
Коли вогнеборці з районного центру прибули на місце виклику, пожежа вже набула значного розмаху. На той час мешканці Орлівки встигли врятувати з охопленої полум‘ям будівлі дещо з апаратури та майна клубу, а також евакуювати всі матеріальні цінності з приміщення відділення зв‘язку.
Коли березнівські рятувальники закінчували гасити пожежу, в село прибули співробітники Головного управління МНС. Експерти МНС оглянули зруйновані вогнем приміщення сільського клубу, вилучили всі необхідні речові докази, а також опитали всіх свідків цієї пригоди. Встановлено, що пожежа на сцені швидко поширилася по горючому оздобленні клубу на дерев‘яне перекриття. Щодо причини займання, то рятувальники наразі перевіряють декілька версій, у тому числі необережне поводження з вогнем та коротке замикання електромережі.
Проте місцеву владу більше турбує інше питання – це пошук коштів на відновлення будівлі сільського клубу. Адже в Орлівці це був єдиний заклад, де місцева молодь мала можливість потанцювати та відпочити з однолітками.
Віктор КОЗАК,
помічник начальника ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору