Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко просить Ющенко на кілька днів закрити рота своїм "клеркам"

Політика 17-січ, 2009, 15:099 prov 1 508
Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що не дозволить «нікому в паралельному режимі управляти переговорним процесом з РФ щодо газу та керувати «Нафтогазом» для його зриву». Про це йдеться у відповідній заяві прем’єр-міністра.

«Я відбуваю на переговори до Москви для того, щоб досягти згоди з російською стороною щодо надійного транзиту російського газу до Європи та не менш надійного постачання газу до України», - сказала Тимошенко.

«В умовах, що склалися, реалізація такого завдання є надскладною ... Упевненості, що переговори про постачання газу до України успішно завершаться у найближчій перспективі, мені додають наявність жовтневого Меморандуму керівників урядів України та Росії, а також запаси газу, які ми накопичили в підземних сховищах ... Хочу наголосити, що уряд України не зв"язує питання укладання угоди про постачання природного газу для України з питанням поновлення транзиту газу до Європи. Це було б безпідставно та несправедливо», - зазначила вона.
«Уряд бере на себе всю повноту відповідальності за подолання не нами ініційованої кризи в газових відносинах з Росією … Для того, щоб діяти ефективно та відповідально, в газовій дипломатії буде тільки одна урядова лінія, яка і буде неухильно втілюватися в життя», - додала прем’єр.

«Я не дозволю нікому в паралельному режимі управляти переговорним процесом та керувати «Нафтогазом» для його зриву. Простіше кажучи, мені потрібні дві речі: щоб в колеса не встромляли палок, а в спину – ножа. В цьому контексті останні заяви окремих працівників Секретаріату президента на мою адресу не посилюють позицій українського уряду на переговорах в Росії, вони не прикрашають іміджу України в Європі», - підкреслила Тимошенко.

«Я ніколи не буду відповідати на них, а тільки звертаюся до Президента з проханням хоча б на кілька днів позбавити свободи нечесного слова своїх безвідповідальних клерків», - додала вона..

ubr.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору