Рівне:

Створення та просування сайтів

Вбивство нігерійця у Львові сталося на очах у дівчини та двох підлітків

Кримінал 20-січ, 2009, 13:039 prov 1 474
[img]http://www.100pudov.com.ua/thumbnail.php?image=imgfile/15/12149393400.jpg&w=500[/img]


Міліція просить зголоситися очевидців вбивства нігерійця, яке сталося 18 січня у Львові. «Ми просимо відгукнутися очевидців вбивства, яке сталося 18 січня о 19 год 40 хв. Будь-які подробиці просимо повідомити у Галицький райвідділ міліції міста Львова», - про це сьогодні, 20 січня, у коментарі ЗІКу знову наголосив начальник міського управління міліції Львова Ігор Цікало.

З його слів, зараз «очевидці є, але їх мало», зокрема у міліції є дані про те, що у цей час на лавочці на зупинці сиділи двоє неповнолітніх хлопців та дівчина, на очах у яких сталося вбивство. Наразі знайти та розпитати дітей не вдалося.

Цікало повідомив, що є певні напрацювання щодо підозрюваних, які оприлюднити їх він відмовився. Він лише зазначив, що вбивця був один, версія, що це був скінхед – відпадає.

Цікало розповів, що дана кримінальна справа є на контролі не лише начальника ГУ МВСУ у Львівській області Василя Пісного, а й на міністерському контролі, як і будь-яка справа стосовно іноземців. Також про вбивство повідомили посольство Нігерії в Україні.

Зі слів начальника міського управління міліції, вбитий темношкірий юнак був одружений з громадянкою України, мешканкою села Андріївка Буського району, проте в селі вони не жили, а винаймали квартиру у Львові. Подружжя виховувало двох дітей: одна дитина дружини від першого шлюбу та мали спільну дитину – чотирирічного хлопчика.

Довідка ЗІКу.
У Щедрий вечір, 18 січня, на вул. Підвальній у Львові смертельно поранили нігерійця.

Від отриманих травм (йому перерізали горло) він помер. Про це сьогодні, 19 січня, ЗІК повідомив начальник ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.

Як розповів Харчук, вбитий нігерієць 1984 року народження був одружений, з 2001 року зареєстрований у Бузькому районі Львівської області.

Трагедія сталася на Підвальній, 9, поблизу трамвайної зупинки біля пам'ятника Івану Федорову - невідомий підбіг до нього та вдарив ножем у шию.

Міліція проводить усі оперативно-розшукові дії з встановлення вбивць.

За словами начальника Львівського міського відділення міліції Ігоря Цікала, підозрюваний номер один – скінхед. "Цілком можливо, що вбивство скоєне на ґрунті расової нетерпимості», - сказав він.

http://zik.com.ua/ua/news/2009/01/20/165964
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору