Рівне:

Створення та просування сайтів

Турнір довжиною в рік

Спорт 22-січ, 2009, 15:219 prov 1 112
Саме стільки часу триватиме Рейтинговий турнір 2009 з піраміди. У суботу в більярдному клубі “Піраміда” відбувся перший етап змагань. На старт вийшли 36 спортсменів з Рівненської, Хмельницької та Волинської областей. Всього відбудеться дванадцять етапів, і в грудні визначиться кращий гравець, який крім почесного кубка отримає коштовний подарунок — перстень у вигляді більярдного столу.
Першим переможцем став рівнянин Єгор Жуковський, який у впертій боротьбі здолав ще одного представника нашого міста — Анатолія Крижанівського. Він отримав 144 рейтингові очки. Другий фіналіст записав в свій актив 89. Єгор Жуковський досить непогано провів минулий рік і впевнено розпочав нинішній:
— Минулого року я спромігся вибороти Кубок Масола у Києві. Зараз розпочав непогано рік. Взагалі нічого тут дивного немає, адже я досить серйозно тренуюся і підвищую свій рівень. Головне — тренування, тренування і ще раз тренування.
Єдиною жінкою серед чоловіків була Варта Арзуманян. Напередодні вона здобула третє місце в чемпіонаті України з більярдного спорту “Комбінована піраміда” в Кривому Розі й виконала норматив кандидата в майстри спорту України. Не пасла задніх вона й на першому рейтинговому етапі змагань. І хоча вона не завершила початок змагань в групі лідерів, але й у кінці її теж не було видно:
— Я просто люблю більярд. Перші удари я робили на настільній грі в більярд у тата на роботі. Згодом почала втягуватися і зараз не можу без нього. Впродовж двох років займаюсь цим професійно.
Олександр Жлуктенко, головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії:
— Сьогодні стартував відкритий рейтинговий турнір-2009 з піраміди. Впродовж року ми проведемо 12 етапів, які будуть проходити щомісяця. Головне завдання таких змагань — популяризація більярду.
Отож, наберемося терпіння й зачекаємо грудня-2009. Саме тоді визначиться абсолютний переможець.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору