Рівне:

Створення та просування сайтів

Комунальники готуються до зими

Актуально 21-лип, 2005, 10:579 prov 1 098
– Більше півтора мільйона гривень необхідно, щоб підготувати належним чином до зими житлово-комунальне господарство Рівного, – зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Юрій Собчук. Зокрема, 760 тисяч гривень на капітальний ремонт і майже 40 мільйонів – на комунальний.
За його словами, безпосередньо від фінансування залежатиме як і темп робіт, так і їх якість. А готуватись до зими потрібно починати задовго до її початку. То ж виконавчий комітет уже затвердив заходи з підготовки до зими і створив міський штаб, який буде керувати цією роботою.
Як розповів пан Собчук, питання ремонтних робіт для комунальників та житловиків актуальні щороку. Роботи є вдосталь: потрібно відремонтувати покрівлі в 105 будинках, у тому числі в шести – за рахунок капітального ремонту, 6 опалювальних грубок, 135 вхідних дверей, 95 вентиляційних каналів. Крім того, заплановано відремонтувати у багатьох будинках теплоізоляцію трубопроводів інженерних мереж, водозливне обладнання, внутрішньобудинкові водоканалізаційні мережі, мережі електропостачання та інше.
– Комунальники міста відремонтують 65 тисяч квадратних метрів міських доріг, – зазначив пан Собчук. – А щоб взимку їх розчищати, підготуємо 33 одиниці спецтехніки. Потрібно заготовити для посипання доріг достатню кількість піску, відсіву, солі, відремонтувати під’їзну дорогу до сміттєзвалювального полігону, доріжки на кладовищах.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору