Рівне:

Створення та просування сайтів

“УКРАЇНА-РІВНЕ” У ПЛЕЙ-ОФФ

Спорт 28-лип, 2005, 14:479 prov 1 404
У неділю на рівненському стадіоні технічних видів спорту відбулася заключна гонка першого етапу чемпіонату Польщі зі спідвею у другій лізі. Господарі гаревої доріжки “Україна-Рівне” приймали команду “Колєяж” із Равіч. У гостях наша команда здобула технічну перемогу 0:40 через неготовність треку у поляків. Саме очна зустріч мала вирішити, хто посяде третє місце першості.
Гості лише у перших стартах змогли сперечатися з господарями. Після трьох заїздів рахунок був 9:9. Проте чотири поспіль перемоги у стартах (27:15), і сумніви щодо переможця відпали. Рівняни впевнено провели гонку і здобули загальну перемогу – 54:36.
По-лідерські провели гонку Ігор Марко (17 очок), Володимир Колодій (14) та Ласло Шатмарі (11). Не добрав “своїх” очок Андрій Карпов, який у загальнокомандний кошик уклав 9 очок. Олег Немчук привіз три, і жодного очка не здобув Володимир Колодій-молодший. У наших гостей більше десяти очок набрав Майцей Йондер – 11.
Ця перемога дозволила нашій команді посісти третє місце. Попереду нас команди “Фулар” та “Спідвей-Центр”. Далі триватимуть гонки плей-офф. Після офіційного підтрвердження з польського мотоциклетного союзу “Україна-Рівне” у першому раунді має зустрітися із командою “Полонія” (Піла). На першій стадії команди, які вибороли місця з третьго по шосте, проведуть по дві гонки (6-3, 4-5), де переможці виходять на першу та другу команди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору