Рівне:

Створення та просування сайтів

Футбольні канікули

Спорт 28-лип, 2005, 14:509 prov 1 235
Завершилося перше коло чемпіонату області з футболу у першій лізі.Четверо з дванадцяти відпочивають, поки вісімка інших продовжує сезон матчами на Кубок області.
На перерву лідером чемпіонату пішов сарненський “Маяк”, який набрав 28 очок. На одне очко менше в оржівського “ОДЕКа”. Чемпіон не зазнав жодної поразки, але це не дозволило посісти перше місце. На третьому місці кузнецовський “Ізотоп” – 23 очки. Ймовірно, саме ці команди розіграють медалі чемпіонату. Найближчий переслідувач трійки – дубровицький “Лісовод” – 18 очок. Далі йдуть команди, яких розділяє одне очко: “Хімік” з Рівного – 17 очок, “Волинь-Цемент” із Здолбунова – 16, “Водник” з Рівного – 15, “Полісся” Рокитне –14. Середню групу команд замикає радивилівський “Сокіл” – 11 очок. Аутсайдерів троє – по шість очок у острожецького “КамАЗ-Агро” та кузнецовського “ЕПМ”, п’ять у рівненського “Верес-2”.
Список бомбардирів очолює Олександр Бондаренко з “ОДЕКа”, який у 10 іграх забив 12 м’ячів, на один менше у Юрія Гуменюка (“Хімік”).
Зараз важко сказати, як закінчиться чемпіонат – щільність між командами висока. Кілька вдалих ігор може підняти аутсайдерів у середину турнірної таблиці, а втрата очок трійки лідерів відкине колективи за межу призерів.
У неділю відбулися перші ігри чвертьфіналу Кубка області. “ОДЕК” впевнено себе почував у гостях у рівненського “Хіміка” і довів перевагу до перемоги – 0:3. З таким же рахунком “Лісовод” вдома розправився з кузнецовським колективом “ЕПМ”. Результативною була гра у Здолбунові, де “Волинь-Цемент” поступився радивилівському “Соколу” – 4:5. Сарненський “Маяк” вдома мінімально переграв кузнецовський “Ізотоп” – 2:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору