Рівне:

Створення та просування сайтів

вантажівка із салом

Кримінал 28-гру, 2006, 18:519 Lobanovskiy 1 302
Нещодавно поблизу села Опарипси Радивилівського району українські ДАІшники зупинили іноземну вантажівку МАН, водій якої порушив правила. Коли попросили водія показати документи на вантаж, то виявилося, що в причепі знаходиться 15 тонн сала. Про це повідомили з прес-служби ВДАІ області.
Оскільки документи були в порядку, то 47-річного водія можна було б відпустити після складання протоколу про порушення правил дорожнього руху. Але ж в автомобілі було не що-небудь, а сало, і ДАІшникам здалося, що цього продукту у фурі є значно більше, аніж зазначено у накладних. При зважуванні їхні підозри підтвердилися. На ваговому комплексі висвітлилися цифра 22 тонни, а не 15.
На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу для встановлення походження вантажу, а також вирішили перевірити придатність його до споживання, адже згідно з етикетками вантаж належав київській фірмі. Але рух автомобіля здійснювався зі сторони Львова у напрямку міста Харкова.
Ймовірно, що сало потрапило до нашої країни із Польщі, де, як відомо, теж розповсюджений експорт «українського снікерса». Наразі водія та автомобіль доставили у Радивилівський райвідділ міліції. Щодо сала, то його доля поки не вирішилася.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору