Рівне:

Створення та просування сайтів

Подружжя повечеряло другом

Кримінал 28-гру, 2006, 18:529 Lobanovskiy 1 351
Просто шокуючий випадок стався нещодавно в Макіївці Донецької області. Одне молоде подружжя вирішило влаштувати трапезу. У вигляді делікатесу вони обрали свого… гостя, який завітав до своїх, як він гадав, друзів.
Розкрити цей злочин вдалося за гарячими слідами, за допомогою випадкових свідків. Макіївських канібалів затримали, зараз чоловік та жінка дають покази. Проти любителів „людятини” порушили кримінальну справу.
Чим загиблий не вгодив подружжю, наразі з’ясовує слідство. Але вже точно відомо, що власник квартири після чималої дози спиртного кілька разів ударив по голові гостя. Що робити з трупом — сім’я придумала швидко — не пропадати ж добру. З тіла жертви чоловік за допомогою дружини зрізав весь м’язевий покрив, а інший, непідходящий „товар”, викинули в каналізаційний колодязь поруч із домом. Там злочинців і побачили перехожі, які сповістили в міліцію про підозрілих людей.
Коли до місця, куди викинули рештки тіла канібали, приїхали правоохоронці, то там вони і виявили страшну знахідку: залишки чоловіка — скелет та голову. Через деякий час міліціонери вийшли на слід підозрюваних. Те, що побачили в квартирі служителі порядку, шокувало навіть найдосвідченіших із них.
За словами виконуючого обов’язки начальника Макіївської міліції Ігоря Нестеренка, при огляді квартири міліціонери виявили на сковорідці смажені куски людського м’яса, а холодильник був повністю забитий внутрішніми органами розчленованого чоловіка.
За попередніми даними, поки що обставини скоєння злочину встановлюються. Затримані, як виявилося, неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності і „мотали” терміни на українських зонах.
Якщо медекспертиза визнає канібалів осудними, то решту свого життя подружжя проведе за гратами, окремо одне від одного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору