Рівне:

Створення та просування сайтів

Брати Клички хочуть побити Валуєва

Спорт 27-січ, 2009, 00:199 prov 1 280
Брати Клички хочуть побити Валуєва

Чемпіони світу за трьома версіями серед боксерів-професіоналів Віталій і Володимир Клички хотіли б один із боїв провести з чемпіоном за версією WBA у суперважкій вазі росіянином Миколою Валуєвим.

Про це вони повідомили сьогодні на прес-конференції в Москві.

За словами Віталія Кличка, минулий 2008 рік показав, що в цілому «контроль над важкою вагою» належить братам Кличко. Проте залишився лише один пояс - за версією WBA, і належить він саме росіянинові Валуєву.

Віталій Кличко висловив надію, що наприкінці 2009 року брати зможуть таки втілити в реальність свою мрію – провести бій з Валуєвим і зібрати всі пояси у важкій вазі.

«Користуючись нагодою, хотів би повторити – ми зацікавлені в проведенні цього поєдинку. Він (бій) допоможе (Валуєву – ред.) або об`єднати пояси, або втратить свій», - сказав він.

При цьому Віталій Кличко зазначив, що Валуєв, незважаючи на свої заяви про готовність зустрітися з будь-яким із братів, сам нічого не вирішує. Водночас його промоутери – американець Дон Кінг і німець Вілфрід Зауерланд - зроблять все, щоб цей поєдинок не відбувся, вважає Віталій Кличко. Тому промоутери і висувають, за його словами, неприйнятні умови проведення поєдинку, зокрема – фінансові.

На думку ж Віталія Кличка, фінансовий бік бою має бути паритетним, з рівними частками. «Я вважаю, що якщо зустрічаються два чемпіони світу, то (фінансові) умови можуть бути лише 50 на 50», - заявив він.

Боксер повідомив, що до бою Кличко-Валуєв є величезний інтерес – як з боку глядачів, так і з боку телекомпаній. Поєдинок же вони згодні провести «і в Росії, і в Європі, і в США», як на закритих, так і на відкритих аренах.

«Сподіваюся, що слова Віталія дійдуть до Валуєва, і він зможе вплинути на своїх промоутерів», - додав Володимир Кличко, пише УНІАН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору