Рівне:

Створення та просування сайтів

Цирковий артист вистрілив в чоловіка з револьвера

Останні новини 27-січ, 2009, 13:409 prov 1 178
«Увага! Всім постам ДАІ! Терміново затримати автомобіль марки «Опель Кадет», який рухається зі сторони міста Березно в напрямку Рівного, водій вказаного автомобіля озброєний…..», - таку вказівку отримали працівники Державтоінспекції 26 січня близько 15 години від чергового по управлінню ДАІ.
Інспектор взводу супроводження УДАІ УМВС, Володимир Семенчук каже:
- Отримавши інформацію про вказаний автомобіль, я почав рух у тому напрямку, де була можливість затримати його. Даний автомобіль ми помітили на вулиці Грушевського. Під час переслідування автомобіль був блокований та зупинений.
Як стало відомо, за кермом іномарки перебував 45-річний рівнянин Олександр, приватний підприємець. Під час затримання автомобіля у салоні виявлено пістолет типу «револьвер» для відстрілу патронів з гумовою кулею.
Що саме спонукало Олександра примінити зброю, на яку до речі є відповідний дозвіл, пізніше він розповів сам:
- Я сам підприємець з Рівного, розповідає Олександр. Займаюся індивідуальною діяльністю. Ми влаштовуємо циркові вистави для дітей з ведмедем та удавом. Ми виступали у селі Городище Березнівського району. І раптом до нас підійшло три незнайомих чоловіка, які сказали, що вони теж з цирку. І почали нам погрожувати.
Я намагався уникати цих суперечок. Закінчилося все тим, що один із них виліз на капот нашої машини. І вже коли ми почали їхати я вийняв пістолет і вистрелив йому у спину гумовими кулями. Я маю дозвіл на зброю. Я взагалі то злякався і не хотів цих «розборок». Хто його знає що це за люди. Після того, як він скотився з капоту ми поїхали. Вони у свою чергу почали нас переслідувати на автомобілі «Москвич» аж до Рівного. Я передзвонив відразу у міліцію.
Свою версію, непорозуміння розповів один із тих трьох невідомих чоловіків, які підходили до Олександра.
Максим, водій адміністратора циркових колективів:
- Ми приїхали у цю школу у село Городище. Почекали поки у них закінчиться вистава. Підійшли до них і запитали, чи в них є відповідний дозвіл на проведення вистав. Вони нам відповіли, що нічого не збираються показувати і відправили нас до директора школи. Потім вони забрали свої реквізити і поїхали.
Олег, наш головний адміністратор циркових колективів України встав перед їхнім автомобілем, але вони продовжували їхати. Тоді він заскочив на капот. Водій зупинився і вистрілив у Олега і поїхав. Ми почали їх супроводжувати до Рівного.
Наразі по даному факту проводиться перевірка, яка і вирішить цю суперечку, —повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору