Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодіжної Варта - героям Крут

Останні новини 30-січ, 2009, 20:259 prov 1 446
30 січня відбулася фінальна частина акції “Молодіжної Варти”, присвяченої Дню героїв Крут, під назвою “А ти готовий віддати кров за Україну?”. Акція проводилася з метою звернення уваги на проблеми недостатнього фінансування Збройних сил України, та, відповідно – невиконання обіцянки щодо переходу армії на професійну основу, яка записана у програмах БЮТу та НУНСу.
Щоб довести свою любов до України не на словах, а на ділі, і принести конкретну користь державі, яка має проблему з браком донорської крові, активісти громадянської кампанії “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає” здали кров в приміщенні обласної клінічної лікарні за адресою: вул. Багговутівська, 1а, відділення гострої онкогематології.
Як зазначив координатор акції Дмитро Сінченко: “Ми раді, що акція відбулася. Вона носить символічний характер, тому ми не чекали черги бажаючих, це ж не черга за ковбасою. За тими людьми, які сьогодні здали кров, стоять тисячі інших молодих людей, які кожен день приносять свою маленьку частку для розбудови нашої держави, людей, які відчувають відповідальність за її майбутнє і в руках яких становлення незалежної та процвітаючої України”.
В ході акції Президенту України, Прем’єр-міністру та членам Кабінету Міністрів України, Голові Верховної Ради України та народним депутатам України, Лідерам політичних партій та громадських організацій був направлений відкритий лист з закликом долучитись до акції. Попри обіцянки окремих народних депутатів долучитися до акції жоден представник влади не прийшов. З молодіжних організацій в заході взяв участь представник ВГО “Молодого Народного Руху”.
ДОВІДКА:
"МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!" - всеукраїнська громадянська кампанія, метою якої є моніторинг та контроль за реалізацією передвиборчих обіцянок, даних молоді політичними силами під час виборів до Верховної Ради України. До складу "МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ" входять 12 позапартійних всеукраїнських молодіжних громадських організацій та об’єднань органів студентського самоврядування.
За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +3 8 050 5641454
Координатор акції - Дмитро Сінченко
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору