Рівне:

Створення та просування сайтів

Олег Тягнибок: для виходу з кризи необхідне докорінне очищення системи влади

Останні новини 02-лют, 2009, 16:239 prov 1 084
Голова Всеукраїнського об'єднання „Свобода" Олег Тягнибок виступив з вітальним словом на Всеукраїнській науковій конференції "Український національний рух: історія і сучасність", присвяченій 100 річчю від дня народження Степана Бандери та 80-річчя заснування Організації Українських Націоналістів. Науковий захід відбувся 30 січня на базі Національного Університету "Острозька Академія". Лідер ВО "Свобода" розповів про значимість боротьби ОУН та знаковість особистості Степана Бандери в новітній історії України.
- Рівно 80 років тому, з 28 січня по 3 лютого 1929 р., відбувся Перший Конгрес Українських Націоналістів і націоналістичні організації об'єдналися в єдину Організацію Українських Націоналістів", - сказав Олег Тягнибок. - Шляхом творення ОУН був шлях шукань нових форм і нових методів боротьби. Цей шлях розпочався із усвідомлення існуючого стану – нація поневолена.
Олег Тягнибок наголосив: "Потрібно бути справді великою людиною, щоб цілу націю називали її іменем. Серед таких людей були Іван Мазепа, Симон Петлюра, також в ряд з цими величними постатями став і провідник ОУН - Степан Бандера. Його іменем називали кожного свідомого своєї країни українця - "бандерівець".
По тому, голова ВО "Свобода" провів зустріч з мешканцями Острога та району. Олег Тягнибок розповів про соціально-політичну ситуацію у країні та шляхи її покращення.
За словами очільника ВО "Свобода", для виходу з кризи необхідне докорінне очищення системи влади та усвідомлення нею того, що передусім мають грати роль не кланово-бізнесові інтереси, а турбота про економіку всієї країни в цілому та добробут кожного українця. Також слід припинити практику отримання державою кредитів, тим паче, що вони розбазарюються, а не йдуть на розвиток та оздоровлення економіки. Крім того, на думку Олега Тягнибока, владі необхідно припинити перешкоджати розвитку малого та середнього бізнесу.
Не оминув лідер націоналістів і питання газових взаємовідносин з Росією: "Сьогодні стратегічне завдання Російської федерації - зробити будь-які кроки для того, щоб контролювати українську газотранспортну систему".
Як переконаний Олег Тягнибок, українська влада не повинна допустити виконання цих планів Кремля, — повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору