Рівне:

Створення та просування сайтів

ВИЇЗНУ ГОНКУ ВИГРАЛИ

Спорт 11-сер, 2005, 16:319 prov 952
У неділю рівненська команда “Україна-Рівне” розпочала гонки плей-офф другої польської спідвейної ліги. Першим суперником стала команда “Полонія” з міста Піла, яку підопічні Володимира Трофимова впевнено здолали 34:56.
Щоправда, господарі пручалися до шостого заїзду, перед яким рахунок був нічийним – 15:15. Вигравши його 4:2 і вийшовши вперед 17:19, гонщики “Україна-Рівне” не відпустили перемоги. З кожним наступним заїздом гості збільшували відрив. Жирну крапку у гонці поставили Ігор Марко (три очки) та Ласло Шатмарі (два) у заключному старті 1:5 та загальна перемога – 34:56.
Приємною новиною стала не тільки перемога “Україна-Рівне”, але й повернення у стрій після травми Віктора Гайдима. Рівнянин впевнено провів гонку, здобувши у чотирьох заїздах 12 очок. По чотирнадцять набрали Ігор Марко та Ласло Шатмарі. В решти гонщиків доробок менший: Володимир Колодій та Ярослав Полюхович – по 5, Олег Немчук – 4, Володимир Омелян – 2. Серед господарів найбільший внесок у доробок команди зробив Лукаш Новак – 10 очок.
У неділю на рівненському стадіоні технічних видів спорту відбудеться повторна гонка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору