Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 18-сер, 2005, 16:539 prov 1 137
Авіакатастрофа забрала життя 22 дітей
Жертвами катастрофи кіпрського “Boeing 737” стали 22 дитини віком від 4 до 16 років. Список загиблих розповсюдило Кіпрське агентство новин.
Раніше повідомлялося про те, що на борту лайнера могла перебувати група з 48 дітей з футбольної школи. Ця інформація не підтвердилася, як і зроблена напередодні заява прем»єр-міністра Чехії про те, що на борту літака було 80 дітей.
Список пасажирів рейсу авіакомпанії Helios Airways, що прямував з Ларнаки до Афін і далі до Праги, було оприлюднено через більш ніж добу після трагедії. Авіакомпанія, якій належав літак, як з»ясувалося, не мала повної інформації про пасажирів, тож кіпрській поліції довелося самостійно з»ясовувати особи загиблих.
За офіційними даними, серед загиблих в авіакатастрофі було 104 кіпрських громадян і 12 громадян Греції. У катастрофі загинула вірменська сім»я з чотирьох осіб, що проживала в Нікосії.

Оптова ціна цукру буде 3,20-3,50 грн. за кг
Оптово-відпускна ціна цукру, виробленого з цукрових буряків нового урожаю, становитиме 3,20-3,50 грн. за кілограм. Про це повідомив генеральний директор асоціації “Укрцукор” Микола Ярчук в ході “круглого столу” з проблем цукрової галузі.
За словами М.Ярчука, ціна на цукровий буряк з урахуванням витрат (в т.ч. ПДВ) становитиме 230 грн. за тонну. Таким чином, оптово-відпускна ціна цукру становитиме 3,20-3,50 грн. за кг при рентабельності 5%.
М.Ярчук повідомив, що цього року планується зібрати 16,8 млн. тонн цукрових буряків, з яких буде вироблено близько 1,7 млн. тонн цукру.
За його даними, в переробці цукрового буряку цього року будуть задіяні 30 цукрових заводів.
В автоаварії
постраждали журналісти
На гірському схилі хребта Боржава у Воловецькому районі (Закарпаття) перекинувся старий “ГАЗ-66”, в кузові і кабіні якого знаходилися 25 пасажирів – журналісти і оператори Нового і 5-го каналів, УТ-1, ТРК “Київ” і учасники екстремальних змагань.
У “ГАЗа” заглох двигун, а потім відмовили гальма. Людям поталанило, що вантвжівка впала в невеликий каньйон, а не покотилась під гору. Дивом ніхто не загинув. Хоч не обійшлося без травм: розбитих голів і поламаних рук. Допомога від місцевих медичних служб прибула лише через годину.

У Бориса Нємцова народилася дитина
Борис Нємцов став батьком в четвертий раз. А дівчинка, названа Сонею, як і двоє попередніх дітей Нємцова (10-літній Антон і 3-літня Діна), з»явилася на світ поза шлюбом.
Справа в тому, що Немцов досі формально перебуває у шлюбі зі своєю першою дружиною Раїсою, від якої у нього є доросла донька Жанна. Подружжя декілька років живе порізно, відтоді як стало відомо, що у Нємцова ростуть син і донька від білявої красуні-журналістки Каті Одінцової. Але, незважаючи на такі пікантні обставини, на Каті Нємцов так і не одружувався. Вважав за краще жити окремо.
І, як показало життя, не нудьгував. Тому як четверту дитину пану Борису подарувала не Катя, а зовсім інша жінка. На ім»я Ірина.
Сам Борис Нємцов цього не приховує, але розголосу уникає.

Рятуючи корову, загинули 3 особи
У понеділок, 15 серпня, близько 14:00 у селі Голиця Болградського району Одеської області при спробі підйому тіла корови, яке перебувало в криниці вже три дні, загинуло три і постраждало дві особи.
За даними МНС, попередньою причиною смерті людей є отруєння трупними газами.
За фактом інциденту проводиться розслідування.

Розроблено новий дитячий мобільний телефон
Компанія “Enfora” розробила новий мобільний телефон для дітей “TicTalk”. Його створено для того, щоб вирішити проблему надійного і безпечного зв»язку батьків зі своєю дитиною.
Апарат дуже простий у використанні. Розробники збираються вмонтувати у “TicTalk” п»ять найпопулярніших розвивальних ігор. Ці ігри охоплюють понад 400 навичок, яких діти набувають у школі, з різних предметів – математики, читання, основ правильного мовлення тощо. Роздрібна ціна телефону буде близько $99, а в продаж він надійде саме до початку навчального року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору