Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 18-сер, 2005, 17:029 prov 1 404
Дубно
В неділю на майдані Незалежності приймали присягу студенти Луцького державного університету, Острозької академії, Національного університету водного господарства, котрі брали участь у двотижневих військових зборах на базі військової частини А-1519. В урочистій присязі взяли участь ректори вказаних навчальних закладів, військовий комісар Дубна та Дубенського району М.Твердохліб. Студентам, котрі прийняли присягу, було присвоєно звання лейтенанта.
Кузнецовськ
У п»ятницю в ПК “Рівненська АЕС” відбулося урочисте засідання та святковий концерт присвячені Дню будівельника. Працівників будівельної галузі вітали представники міської влади, підприємств, установ, організацій міста. Кращих будівельників відзначили грамотами виконавчого комітету Кузнецовської міської ради. Концерт учасників художньої самодіяльності організували самі будівельники.
Острог
Нещодавно у музеї книги та друкарства відбулось урочисте відкриття виставки ікон ХVІІ ст. “І.Руткович і його доба” (32 експонати) з колекції Червоноградського музею історії релігії та атеїзму, на якій представлено роботи видатного західноукраїнського іконописця І.Рутковича та його учнів. Виставка триватиме до кінця вересня.
Рокитне
14 серпня відбулися вибори сільського голови Кисорицької сільської ради Рокитнівського району, в яких взяло участь 61% громадян, включених до виборчих списків. З 3-х кандидатів на цю посаду обрано Г.Мартинюк – члена районної організації Української Народної Партії, яка до цього обіймала посаду діловода зазначеної сільської ради.
Сарни
Голова Сарненської райдержадміністрації Василь Багній провів виїзне засідання колегії райдержадміністрації на базі Клесівської селищної ради. Особлива увага приділялась підготовці до роботи в осінньо-зимовий період, роботі водопровідної та каналізаційної мережі, тарифам на комунальні послуги, благоустрою населених пунктів селищної ради, дотриманню графіків роботи підприємствами громадського харчування, розширенню мережі надання комунальних послуг (лазні), покращенню правопорядку на території ради, посиленню контролю за нелегальним видобутком бурштину, контролю за проведенням громадських робіт, за виплатою коштів особам, які перебувають на громадських роботах, співпраці з даних питань між центром зайнятості та виконавчими комітетами місцевих рад району тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору