Рівне:

Створення та просування сайтів

Кадрові перестановки Хомка ще не доведені до кінця

Газета СВ 05-лют, 2009, 12:569 prov 1 066
Поки що не вдалося до кінця здійснити кадрові перестановки серед своїх підлеглих новообраному міському голові міста Рівне Володимиру Хомку — через законодавство, оскільки двоє з них перебувають у відпустці, а один — на лікарняному. Про це повідомляє ЗІК.
Як вдалося з»ясувати, екс-кандидат на посаду мера Рівного, начальник управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Юрій Собчук перебуває у відпустці. Також у відпустці — начальник управління транспорту і зв»язку Василь Сливка. Начальник управління містобудування та архітектури Рівненського міськвиконкому Анатолій Храбан перебуває на лікарняному.
Щодо вже звільненої за власним бажанням заступника міського голови міста з гуманітарних та соціальних питань Світлани Богатирчук-Кривко, у коментарі місцевій пресі вона повідомила, що наразі триває переговорний процес щодо її працевлаштування на новій посаді. Більш конкретно вона пообіцяла розповісти після прийняття рішення.
Окрім того, невизначеною є доля екс-начальника міського управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому, екс-кандидата на посаду міського голови Рівного від КПУ Сергія Полоцького, який теж написав заяву на звільнення за власним бажанням.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору