Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 25-сер, 2005, 16:249 prov 1 120
За своєю долею – в новий палац урочистих подій
У півтора мільйона гривень оцінюють спеціалісти-будівельники вартість ремонту Рівненського будинку урочистих подій, зазначив міський голова Рівного Віктор Чайка. За його словами, в усіх містах України для урочистих подій побудовані справжні палаци.Зайшовши у наш “палац”, складається враження, що він призначений для розлучень.
Тому, щоб нашому місту не було соромно перед його відвідувачами і безпосередньо перед молодятами, які вирішили поєднати в палаці свої долі, проведеться капітальна реконструкція Рвненського будинку урочистих подій. Сюди входить і оновлення фасаду, і ремонт даху, заміна вікон та зміцнення сходів, зміна внутрішнього дизайну.
На сьогодні з міського бюджету на розробку проектно-кошторисної документації виділено двадцять п»ять тисяч гривень. А якщо пощастить реалізувати все заплановане у швидкому темпі, то вже наступного року на День Незалежності паралельно можна буде проводити урочисте відкриття оновленого палацу.

Літо для школярів по-рівненськи
Прихід осені не заважатиме роботі оздоровчого табору “Електронік, більше того, якщо реалізуються задуми (а це вчасне переведення опалення з солярки на газ), то в осінньо-зимовий сезон табір також працюватиме й оздоровлюватиме дітей, повідомив начальник міського управління освіти Віталій Новак.
Як зазначив пан Новак, цього року на оздоровлення дітей з державного бюджету виділили двісті тисяч гривень, півтори сотні з яких уже використано за цільовим призначенням. Решту виділених коштів використають у четвертому та п»ятому заїздах.
Крім того, велика кількість рівненських школярів набираються сил для плідної праці у пришкільних таборах відпочинку. Цього року в таких таборах відпочило майже дві з половиною тисячі дітей. І незважаючи на те, що літня пора вже підходить до кінця, на базі деяких шкіл нашого міста табори працюватимуть аж до 26 серпня.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Maksim 05-лют, 20:37

Оценка 5, базару ноль
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору