Рівне:

Створення та просування сайтів

ПЕРЕМОГУ НЕ ВТРИМАЛИ

Спорт 25-сер, 2005, 16:439 prov 1 300
“Княжа” – “Верес” – 3:3 (1:0)
Субота. Щасливе. 400 глядачів. +29 градусів.
Судді: Покора, Кирилюк, Лукаш.
Голи: Максим Штаєр 27, Леонід Бондарчук 68, 90+2 – Сергій Вознюк 49(пенальті), Олександр Матиюк 59, Володимир Ткачук 77.
Попередження: Денис Колесніченко 49, Максим Штаєр 73, Андрій Геращенко 73, Ігор Перебийніс 84, Леонід Бондарчук 87.
Вилучення: Віталій Ємельянов 81, 81 (вилучення за нецензурний вираз на адресу арбітра).
У другому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” грав на виїзді проти дебютанта команди “Княжа” зі Щасливого. Після вдалого старту рівненські вболівальники розраховували на черговий вдалий виступ, який ледь не відбувся.
Господарі боялися гостей. Про це свідчить тактика, яку вибрали “щасливці” на перший тайм – всією командою відсиджуватися у захисті. Всі намагання рівнян розбити щільний захист команди “Княжа” ні до чого не призвели. Зате “щасливці” змогли добитися успіху і на перерву команди пішли за мінімальної переваги 1:0.
Все змінилося у другому таймі. Господарі набралися сміливості і пішли вперед. Цим сповна скористалися гості. За ходом зустрічі вони вигравали 2:1 та 3:2. Проте втримати перевагу рівняни не змогли. На другі з чотирьох компенсованих хвилин футболісти спромоглися врятувати програний матч – 3:3. Важко сказати, на чию користь нічия. Проте факт лишається фактом – “Верес” провів три гри (з урахування кубкового) і не зазнав жодної поразки.
Наступний матч “Верес” проведе 27 серпня вдома проти львівської команди “Карпати-2”.
Результати ігор: “Карпати-2” – “Освіта” – 1:0, “Оболонь-2” – “Динамо-3” – 1:1, “Чорногора” – “Нива” – 0:1, “Нафтовик” – “Буковина” – 0:2, “Житичі” – МФК “Житомир” – 0:0, “Сокіл” – “Факел” – 1:1, “Рава” – “Десна” – 0:1.
“Десна” та “Буковина” набрали максимум очок – по шість. На рахунку “Вереса” – 4.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору