Рівне:

Створення та просування сайтів

“УКРАЇНА-РІВНЕ” ШТАМПУЄ ПЕРЕМОГИ

Спорт 25-сер, 2005, 16:439 prov 1 429
Впродовж трьох днів спідвейна команда “Україна-Рівне” провела дві гонки і здобула дві перемоги. “Під роздачу” потрапили владивостоцький “Восток” у міжнаціональній лізі, а потім у плей-оффі другої польської ліги “Спідвей-Центр” з Даугавпілса.
У першій гонці, яка відбулася у п»ятницю, суперники чинили опір до сьомого заїзду, коли рахунок був 20:16 на користь рівнян. Далі не вистачило сил. Господарі краще провели кінцівку гонки і довели свою перевагу до 24-очкової переваги – 57:33.
Найбільший доробок у складі рівнян був у Ігоря Марка – 15 очок, 12 – у Ласло Шатмарі і по 11 – у Віктора Гайдима та Володимира Колодія. У владивостоцьких гонщиків найбільше очок у Сергія Єрошина – 11.
У неділю на “Україну-Рівне” чекав більш серйозний суперник – “Спідвей-Центр”. Проте гонка для господарів пройшла легше, ніж із владивостоцькими гонщиками. З перших заїздів рівняни вказали на місце гостей у гонці. З кожним заїздом відрив збільшувався. Єдина перемога, яку здобули латвійські спортсмени у заключному заїзді 1:5, сильно не вплинула на кінцевий результат – 60:30 на користь рівнян.
Найбільше очок в команді “Україна-Рівне” набрав Ігор Марко – 13 очок, 12 – у Ласло Шатмарі і по 11 – у Віктора Гайдима та Володимира Колодія, а у гостей – Денис Гізатуллін – 12.
Гонка-відповідь пройде у Даугавпілсі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору