Рівне:

Створення та просування сайтів

Людина-рентген

Суспільство 01-вер, 2005, 12:459 prov 7 124
...Пам»ятаю, був випадок, коли вийшов на вулицю і побачив, як у повітрі рухається серце. Зізнаюся, стало страшнувато. Але, наближаючись до мене, навколо серця почали з»являтися обриси чоловіка. Як потім з»ясувалося, у нього була дуже сильна патологія серця...
Двадцатип»ятирічний рівнянин Володимир Нєгрєшний бачить внутрішні органи людей в кольоровому трьохвимірному зображенні.
В невеличку квартиру на окраїні міста, де живе Володимир, постійно йдуть люди. Бувають такі дні, що хлопець не встигає за день навіть на вулицю вийти. По можливості Володимир намагається допомогти всім, тому що багато із відвідувачів долають сотні кілометрів в надії, що незвичайний дар рівнянина допоможе їм вилікуватись.
– Здатність бачити внутрішні органи у мене з»явилась у чотири роки після удару кульової блискавки, – розповідає Володимир, – не дивлячись на те, що був зовсім дитиною, у моїй пам»яті дуже чітко закарбувались події того дня. В той час відпочивав у бабусі в селі Полянь Хмельницкої області. Пам»ятаю, бабуся вийшла на вулицю, а я сидів за столом і грався. Раптом в кутку кімнати, де висіло сім ікон, почувся тріск. Я підняв голову і побачив, як посеред ікони з»явилася пляма, яка світилась, вона швидко збільшувалася в розмірах і прийняла обрис кулі. Із тієї кулі вирвалось сяйво, яке буквально пронизало мене, від цього відлетів через усю кімнату і втратив свідомість.
Коли прийшов до тями, то побачив, що наді мною стояла ридаюча бабуся.
– В тебе ввійшла велика сила, – сказала вона зовсім тоді незрозумілі мені слова.
Що цікаво, на той час десь два місяці не було грози. Звідки взялася та блискавка, для мене і донині залишається загадкою.
– Наступного дня під час вечері побачив наскрізь свою бабусю. Я бачив шланг, який тягнувся від рота до пояса, і по ньому просувався шматок проковтнутої їжі. Мені стало дуже страшно, я не зміг вимовии ні слова. Боявся дивитися на людей і постійно опускав очі. Але поступово звик до свого незвичного сприйняття внутрішнього світу, та нікому про це не розказував.
Мама взнала про мою таємницю, коли мені випрвнилося дванадцять років. В той час лежав в лікарні у відділенні гнійної хірургії. В сусідній палаті лікувався хлопчик, який мучився від нестерпних болів. Я підійшов до медсестри і сказав:
– Давайте я йому допоможу.
На мене подивилися як на дивака. Але я впевнено пройшов в палату, сів на ліжко і взяв хлопця за руку. З часом він заснув, але коли спробував піти, він починав стогнати і хапати мене за руку.
– До дванадцяти років я не тільки бачив внутрішні органи людини, але й міг лікувати хворий орган. З роками все це дається важче і важче. Сьогодні для того, щоб побачити внутрішні органи людини мені треба дуже сильно сконцентруватися.
Бачу людські органи трьохвимірному кольоровому зображенні. Нерви, наприклад, бачу в вигляді голубих променів. Пам»ятаю був випадок, коли вийшов на вулицю і побачив, як в повітрі рухається серце. Зізнаюся, стало страшнувато. Але, наближаючись до мене, навколо серця почали з»являтися обриси чоловіка. Як потім з»ясувалося, у нього була дуже сильна патологія серця.
– Коли до мене приходить людина, я нічого у неї не розпитую. Просто дивлюся і називаю їй органи, в яких є патологія. Сеанс займає мало часу, біля 10-15 хвилин. Але для того, щоб я зміг що-небудь побачити, людина повинна зняти з себе всі металеві речі. І ще одна вимога: за днів десять до сеансу не бажано вживати алкоголь, медикаменти та біодобавки. Внутрішні органи людини я бачу на рівні клітин. Єдине чого мені не вдається побачити – це людський плід. От бачу, що жінка вагітна, але не бачу, хто у неї буде хлопчик чи дівчинка, не бачу, чи здорова буде дитина. Я поясню це тим, що людський плід дуже сильно захищений на енергетичному рівні.
Вчені, які вивчали можливості Володимира Негрєшного, говорили, що кульова блискавка послужила поштовхом до пробудження сплячого дару, згідно їх теорії це було дано йому при народженні. Хоча дехто пояснював це радіаційною мутацією. Але на той час ще не було ні чорнобильської катастрофи, ні Хмельницка АЕС не була введена в експлуатацію.
Олександр ШЕРШЕНЬ, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору