Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 01-вер, 2005, 13:119 prov 1 111
Дубно
У неділю в селі Варковичі Дубенського району відбулось свято обжинок “Буде хліб, то буде й пісня”. Під час свята відбулася виставка сільськогосподарської продукції, виробів народної творчості, виступили творчі колективи села, району та області. Голова облдержадміністрації Василь Червоній подякував селянам за успішне завершення жнив і вручив найкращим хліборобам почесні грамоти та цінні подарунки.

Костопіль
Костопільщина офіційно затвердила свої гімн, прапор та герб. Трапилося це на вісімнадцятій сесії районної ради, хоча у депутатів виникла низка зауважень, зокрема, до тексту гімну, автором якого є місцева поетеса Зоя Дідич. Аби проникнутися словесною та музичною партитурами цього мистецького твору, депутати погодилися послухати гімн Костопільщини безпосередньо у сесійній залі у виконанні місцевих аматорів. Після того, як з останнім акордом залунали оплески, рішення про затвердження герба, прапора та гімну прийняли одноголосно.

Кузнецовськ
1-3 вересня на Рівненській АЕС буде проведено загальностанційне протиаварійне тренування з розгортанням системи аварійного реагування: внутрішнього, зовнішнього та резервного кризових центрів. До тренувань будуть залучені керівний персонал, оперативний персонал та персонал, що входить до складу аварійних груп та бригад. Основне завдання: перевірка готовності і відпрацювання дій персоналу при виникненні аварії та ліквідації її наслідків.

Острог
25 серпня на базі Острозького районного оздоровчого комплексу “Корчагінець” відбулася зустріч керівників райдержадміністрації з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, де кожній дитині вручили пакети з одягом, шкільним приладдям, солодощами.

Сарни
До Дня Незалежності України почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради і грошовими винагородами були нагороджені 20 кращих працівників установ, підприємств та організацій району.
За повідомленням прес-служби облдержадміністрації та кореспондентів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору