Рівне:

Створення та просування сайтів

Затримали “по гарячих слідах”

Кримінал 01-вер, 2005, 13:179 prov 1 054
25 серпня о 8 годині ранку до чергової частини ВДАІ міста Рівного надійшло повідомлення про те, що з двору будинку на вулиці С.Крушельницької, 75 викрадено автомобіль марки ВАЗ 21011 білого кольору.
Отримавши повідомлення, працівники окремої роти ДПС ДАІ при Рівненському міськвідділі майор міліції Олександр Семенюк разом з лейтенантом міліції Олегом Ющуком відразу ж вирушили на пошуки.
Коли вони приїхали на місце події, до правоохоронців підійшов сусід власника зниклого авто і повідомив, що бачив, як двоє невідомих штовхали авто білого кольору.
Дізнавшись, у якому напрямку викрадачі рухалися, правоохоронці негайно вирушили навздогін.
І вже за декілька хвилин на перехресті вулиць Княгині Ольги-Жуковського біля будинку № 14 правоохоронці затримали одного із викрадачів. Інший, помітивши патрульний автомобіль, що наближався до них, встиг зникнути у невідомому напрямку.
На місце затримання викликали слідчо-оперативну групу. На момент затримання стало відомо, що затриманий – житель міста Рівного, неповнолітній. Наразі ведуться пошуки іншого зниклого автоугонщика. А власник знайденого автомобіля від усієї душі подякував працівникам ДАІ за те, що вони гідно виконують свої професійні обов»язки.
За даним фактом проводиться слідство.
Світлана ДРОЗДЮК,
інспектор ВДАІ Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору