Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині під час пожежі у житловому будинку отримали опіки брат та дві сестрички

Останні новини 07-лют, 2009, 11:209 prov 1 268
О 19-50 05-го лютого до чергового диспетчера Березнівського райвідділу МНС надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в місті Березно по вул. Коперніка, 4а. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників. Прибувши до місця виклику вогнеборці побачили будинок, з вікон якого вирували язики полум’я. Не гаючи часу, бійці служби порятунку в апаратах захисту органів дихання приступили до гасіння пожежі. Понад годину знадобилося рятувальникам, щоб повністю ліквідувати наслідки загорання та врятувати будинок.
Після ліквідації пожежі вогнеборці дізналися, що ще до їх приїзду швидка допомога відвезла до лікарні трьох мешканців оселі, де сталося загоряння. Потерпілими виявилися 20-річний Олександр та його молодші сестрички: Іванна 1999 року народження та Аліна 1997 року народження. Усі отримали різні ступені опіків тіла та в задовільному стані знаходяться під наглядом лікарів.
За кілька годин працівники райвідділу МНС відновили усі обставини пожежі. Першим запах диму з підвального приміщення відчув старший брат Олександр, який одразу ж спустився до підвалу та побачив, що горять речі домашнього вжитку. Хлопець кинувся рятувати майно, попередньо знеструмивши увесь будинок. Проте вогонь на момент виявлення був вже досить потужним і Олександр, розуміючи, що самотужки не впорається, прийняв рішення негайно покинути будинок з мамою та сестрами. Тим часом полум’я з підвалу по дерев’яним сходам перекинулося на кухню та побутову техніку. Щоб вибігти на вулицю людям довелося пробиратися повз палаючу кухню. Саме в цей момент хлопець та дівчата отримали опіки тіла. Лише матері вдалося залишити будівлю неушкодженою.
На даний час фахівці МНС з’ясовують можливу причину пожежі.
Дмитро Мельник,
інспектор центру пропаганди ГУ МНС в Рівненські області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору