Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко відповіла творцям еротичного фільму про неї

Україна і світ 08-вер, 2005, 10:329 prov 1 252
Прем»єр-міністр України Юлія Тимошенко з розумінням поставилася до творців скандального еротичного фільму про неї.
За сюжетом фільму “Юлія”, між українкою Юлією, яка елегантно укладає свою косу навколо голови, і грузином Михайлом, який викликає асоціації з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, спалахує короткий, але дуже бурхливий роман. Ховаючись від оточення, закохані таємно зустрічаються в Москві.
– На такі речі здатні люди, які можуть лише фантазувати про якийсь секс, а в житті вони ні на що не здатні, тому треба цим людям усе пробачити, – сказала на прес-конференції Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання про скандальний фільм. Після цього в залі почулися бурхливі оплески преси.
Як повідомив українському щотижневому журналу “Кореспондент” продюсер фільму Олександр Валов, кульмінацією цього зв»язку стане сцена “еротичного екстриму” у кабіні вертольота, у якому, за сюжетом, Юлія і Михайло літають над горами Абхазії.
Метраж фільму – 26 хвилин. Продюсери стверджують, що “це ж не порнуха, це еротичний фільм”. Такої точки зору дотримується і депутат російської Держдуми з фракції ЛДПР Олексій Митрофанов: “Стрічка знята в жанрі високої еротики, у жанрі Еммануель”. Серед іншого, в інтерв»ю журналу “Кореспондент” депутат розповів, що він є просто політичним консультантом знімальної групи. Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що Митрофанов фінансує зйомки. Депутат запевняє, що фільм знімали винятково з естетичною, художньою метою, і жодного фінансового або політичного підґрунтя в ньому немає.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору