Рівне:

Створення та просування сайтів

“Оскар” для меценатів

Україна і світ 08-вер, 2005, 10:389 prov 1 195
Цьогоріч Фундація імені князів-благодійників Острозьких вперше у Рівненській області проводить конкурс “Благодійник року”.
За його результатами будуть оприлюднені імена благодійників, діяльність яких сприяє розвитку науки й освіти, культури і мистецтва, номінуватимуться меценати також і в галузі екології, охорони здоров»я та соціальної допомоги.
Як розповіла координатор роботи зі ЗМІ Фундації імені князів-благодійників Острозьких Руслана Бовгиря, хоча й сьогодні місцеві бізнесові структури готові підтримувати благодійницьку діяльність, проте в ході конкурсу можуть виникнути певні труднощі з розголошенням їхніх імен. Оскільки не завжди меценати хочуть, щоб їх оприлюднювали. Передусім через те, що, на жаль, у нашій державі ще не створені передумови для широкого розвитку благодійності, зокрема, у податковому законодавстві.
Отож, благодійники визначатимуться шляхом опитування громадських організацій, ЗМІ, державних установ та органів місцевого самоврядування. Фундація вже поширює серед них анкети, збираючи таким чином інформацію про благодійників. Спеціально створена експертна рада визначить переможців. І орієнтовно 19-20 листопада відбудеться фінал конкурсу, де й будуть оголошені імена найщедріших благодійників. Надалі такий конкурс планують проводити щорічно.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору