Рівне:

Створення та просування сайтів

“СУХА” НІЧИЯ НА ВИЇЗДІ

Спорт 08-вер, 2005, 12:119 prov 1 052
У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” проводив гру на виїзді проти івано-франківської команди “Чорногора”.
Перед звітною грою господарі займали останню сходинку турнірної таблиці, не набравши жодного очка у трьох іграх. Тож зустріч для “Вереса” мала бути важкою – при своїх уболівальниках суперник намагатиметься взяти очки.
Саме так і сталося. Господарі намагалися перервати свою безвиграшну серію, але на заваді стали гравці рівненської команди. Підопічні Романа Лаби впевнено захищалися і небезпечно атакували. В кількох моментах футболісти “Вереса” були близькі до того, аби забити гол, проте фортуна відвернулася від нашої команди. На останніх секундах господарі могли здобути перемогу. Проте надійно зіграв воротар гостей Андрій Сікальський і фінальний свисток зафіксував нульову нічию.
Після чотирьох турів “Верес” набрав вісім очок і посідає четверте місце. Попереду трійка команд, у яких в доробку по дев»ять очок: “Буковина”, “Рава” та “Десна”.
Наступний матч рівняни проведуть вдома 10 вересня проти долинського “Нафтовика”.
Результати решти ігор: “Оболонь-2” – “Буковина” – 1:0, “Княжа” – “Карпати-2” – 2:1, “Нафтовик” – “Освіта” – 1:0, “Житичі” – “Нива” – 1:1, “Рава” – “Динамо-3” – 1:0, “Десна” – “Факел” – 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору