Рівне:

Створення та просування сайтів

Стрілянина з переслідуванням

Кримінал 22-вер, 2005, 12:179 prov 997
Нещодавно інспектор окремої роти ДПС міста Рівного сержант міліції Микола Ємець отримав повідомлення від громадян, що на перехресті вулиць О.Теліги і Вербової невідомі вчинили бійку. Під»їхавши на місце події, правоохоронці помітили невідомих громадян, які, побачивши службовий автомобіль, почали втікати.
В дворі залишилися два легкові автомобілі марки “ВАЗ-2109” і “Опель-Рекорд”, у яких були порубані сидіння, тріснуте лобове скло. Поблизу “ВАЗу” лежали патрон та гільза. Чотирьохрічна службова вівчарка за декілька десятків метрів від місця події знайшла одну рукавичку. Та на цьому не зупинившись, за десяток метрів знайшла чорну маску і рукавички.
– Я знаходилася в будинку, – з тривогою розповідає пані Тетяна, яка стала свідком бійки. — Почула глухий удар. Розтулила фіранки і побачила, як з машини вискочили люди в чорних масках і почали бити іншу машину, розбиваючи скло сокирами в пакетах. Я в міліцію дзвонити – телефон не спрацював, а вони вже почали стріляти. Вискакую – одні тікають, а водія немає. Люди кажуть, що водій зупинив таксі і поїхав закривавлений.
Очевидці цієї пригоди кажуть, що двоє інших молодиків вже чекали на цих людей поблизу кафе “Любава”. Коли “Опель” підрізав “вазівку”, вони підбігли до автомобілів.
Експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС зняли усі відбитки, які невідомі залишили на речах та автомобілях.
Одного із зловмисників правоохоронці затримали в дворі будинку №51 по вулиці О.Теліги. При поверхневому огляді у затриманого виявили два мобільних телефони “Нокiа-2600” та “Нокiа-6310”, переносну радіостанцію “Моторола”, нiж та спортивну сумку, в якій знаходились перука чорного кольору, окуляри, футболка жовтого кольору, гільза з металу жовтого кольору з набоєм.
Затриманий Володимир стверджував, що на місці події він виявився випадково. Мовляв, він ішов вулицею, працівники міліції наказали йому зупинитися, а він цього не зрозумів і почав тікати. До речі, зі слів 35-річного Володимира, батька двох неповнолітніх дітей, працівники міліції затримують його вже вдруге. Півроку тому він потрапив у поле зору правоохоронців, коли купував авто, яке виявилося краденим. Детальне розслідування цієї справи продовжується.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Старший інспектор Рівненської ОР ДПС ДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору