Рівне:

Створення та просування сайтів

До трійки залишалося одне очко

Спорт 22-вер, 2005, 12:309 prov 1 338
У неділю в російському місті Тольятті відбулася гонка фіналу Кубка європейських чемпіонів зі спідвею. У змаганнях брали участь п»ять команд. Разом із господарями, колективом “Мега-Лада”, даугавпілським “Спідвей-Центром”, польською “Унією”, збірною Росії на доріжку вийшли спортсмени рівненського клубу “Україна-Рівне”. Втрутитися у боротьбу за почесний приз наші гонщики не змогли.
Головна боротьба за почесний Кубок розгорнулася між “Мега-Ладою” та “Спідвей-Центром”. Господарі, які підсилилися австралійцем Лі Адамсом, шведом Андреасом Йонсоном та англійцем Лі Річардсом, змогли довести свою перевагу. Із середини гонки їх перевага стала відчутною. Набравши 72 очки, “Мега-Лада” втретє завоювала почесний приз. Трійка легіонерів здобула 59 очок, що дозволило російській команді святкувати перемогу. Другою фінішувала латвійська команда – 53 очки. За третє місце розгорілася боротьба між “Україна-Рівне” та збірною Росії. Лише наприкінці гонки росіяни зуміли на очко випередити український клуб – 47 на 46. Поляки задовольнилися останнім місцем – 19 очок.
У рівнян очки набирали: Ігор Марко – 15, по одинадцять – Віктор Гайдим та Ласло Шатмарі. Дев»ять на рахунку Володимира Трофимова. Без очок залишився Андрій Карпов. Наш юніор разом із трьома іншими гонщиками створив “кучу малу” у другому заїзді гонки. Всім чотирьом довелося залишати гареву доріжку за допомогою медиків.
А напередодні цієї гонки, у середу, “Україна-Рівне” приймала салаватівський “Салават”. Пам»ятаючи “гарячий” прийом салаватівців, рівняни повністю віддали борги. Гості лідирували після першого старту 2:4, була нічия після другого 6:6. Але надалі господарі набирали більше очок. Як наслідок – впевнена перемога команди “Україна-Рівне” – 53:37. На жаль, в одному із заїздів травмувався Володимир Колодій і не зміг взяти участь у гонці в Тольятті.
Найрезультативнішим у складі, вкотре в останніх гонках, став Ігор Марко – 15 очок з 15. Одинадцять на рахунку Ласло Шатмарі, десять у Віктора Гайдима, дев»ять у Андрія Карпова. Чотири на рахунку Володимира Колодія-старшого, три у Ярослава Полюховича та одне у Володимира Трофимова.
Найбільше очок у салаватівців набрали відразу три гонщики: Роман Каширін, Радік Тібєєв та Костянтин Корнєв – по 9.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору