Рівне:

Створення та просування сайтів

Янукович побував у Західній Україні

Україна і світ 06-жов, 2005, 11:419 prov 1 096
Через рік після інциденту з яйцем в Івано-Франківську колишній прем»єр-міністр лідер Партії регіонів Віктор Янукович знову побував у Західній Україні. Перша після президентських виборів 2004 року поїздка Віктора Януковича у Західну Україну, під час якої він побував у Закарпатській і Львівській областях, завершилася у суботу, 1 жовтня.
Прес-служба лідера Партії регіонів повідомляє, що він поспілкувався з жителями кількох міст, поклав квіти до пам»ятника Будителям духу в Стрию, побував у Трускавці.
Був Янукович і у Львові, де відвідав комплекс “Південний”, провів вечір із представниками львівської інтелігенції, привітав із професійним святом учителів, зокрема, “ветеранів сфери освіти, які багато років викладали на Галичині російську мову”, зазначили в прес-службі. Під час зустрічей з лідером Партії регіонів жителі Західної України цікавилися підписаним між ним і Президентом Віктором Ющенком меморандумом про взаєморозуміння. “Галичани висловлювали задоволення тим, що обидва лідери зуміли домовитися заради стабільності і єдності в Україні”, – повідомили в прес-службі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору