Рівне:

Створення та просування сайтів

Юні пожежники з Млинова – одні з найкращих в Україні

Кримінал 06-жов, 2005, 11:579 prov 1 504
В Криму відбувся заключний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників під гаслом “Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває”.
Щороку наприкінці вересня в одному з мальовничих куточків Криму проходить заключний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, участь у якому беруть усі без винятку регіони нашої держави. Щоб потрапити на фінальні ігри команди-учасники мають перемогти в шкільних конкурсах знавців пожежної справи, подолати “сито” районних етапів фестивалю, обласних оглядів дружин юних пожежників. Отже, приїжджають до Криму лише найкращі.
Вже другий рік поспіль фінальний тур Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників проходив у місті Євпаторії на базі пансіонату “Золотий берег”. Право захищати честь Рівненської області вже вчетверте доручили досвідченій команді ДЮП Млинівської загальноосвітньої школи №1. Протягом тижня школярі змагалися між собою у знанні правил пожежної безпеки та вмінні доступно й до того ж в гумористичній формі довести глядачам всі перипетії життя пожежно-рятувальної служби МНС. Гра команд була динамічною, яскравою, наповненою музичними пародіями й тонким гумором, підкорювала своєю щирістю та молодим запалом, а окремі деталі режисерських знахідок викликали захоплення у численних глядачів та поважного журі. Всі колективи продемонстрували досить високий рівень підготовки, в тому числі й представники Рівненщини, які за одностайним рішенням суддів отримали перше місце в одній із найпрестижніших номінацій фестивалю “За найбільш змістовний виступ”. Всі діти були нагороджені іменними дипломами та цінними подарунками. А керівник команди – вчитель першої Млинівської школи Людмила Шиманська за високий рівень підготовки команди юних пожежників була нагороджена цінним подарунком.
Окрім участі в різноманітних конкурсах, школярі, котрі з»їхались на фестиваль, отримали чудову нагоду відпочити на березі Чорного моря, разом з новими друзями оглянути визначні місця Південного берегу Криму, відвідати вечори відпочинку, познайомитися з кращими зразками пожежно-рятувальної техніки та діями підрозділів МНС з порятунку людей на морі та з висотних будинків тощо. Гарний настрій, усмішки на обличчях, задоволення від спілкування з однолітками – все засвідчувало, що змагання видались “на славу”!
Віктор КОЗАК,
помічник начальника Головного управління МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору