Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному на 15% зменшилося промислове виробництво

Актуально 12-лют, 2009, 15:289 prov 1 536
За підсумками 2008 року обсяги виробництва промислових підприємств Рівного становили 2 555,3 млн. грн., що на 15% менше, ніж у 2007 році. Про це ЗІКу повідомили у інформаційно-аналітичному відділі Рівненського міськвиконкому.
Спад виробництва, як зазначається у повідомленні, зафіксовано за такими основними видами промислової діяльності, як хімічна і нафтохімічна промисловість, виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, металургійне виробництво і виробництво готових металевих виробів.
Основною причиною спаду хімічної і нафтохімічної промисловості, що значно вплинуло і на загальноміські обсяги, є зменшення випуску продукції на ВАТ “Рівнеазот”, яке займало близько 56% у загальноміському виробництві.
Відбувся незначний, близько 1%, спад виробництва харчових продуктів та напоїв. Серед основних причин, що вплинули на зменшення виробництва цієї продукції, є дефіцит робочої сили на АТ “Рівненська кондитерська фабрика” та перенасиченість ринку збуту продукцією інших виробників, зниження реалізації продукції на ВАТ “Рівень”.
Внаслідок фінансово-економічної кризи більшість промислових підприємств міста значно зменшили виробництво продукції в листопаді-грудні 2008 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору