Рівне:

Створення та просування сайтів

ПІД КОЛЕСАМИ МАРШРУТКИ ЗАГИНУЛА 75-РІЧНА РІВНЯНКА

Кримінал 13-жов, 2005, 12:359 prov 984
За дев»ять місяців 2005 року в Рівному під колесами автомобілів уже загинуло 13 чоловік. У порівняні з аналогічним періодом минулого року кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах збільшилися у два рази. Також спостерігається збільшення кількості ДТП з вини пішоходів, які переходили дорогу у невстановленому місці. Якщо у 2004 році їх було зареєстровано 29 чоловік, то у 2005 – 31.
Так, 11 жовтня на вулиці Київській під колеса маршрутного таксі напрямку Гоща-Рівне потрапила жителька міста Рівного 75-річна Ганна. Близько 10 години водій маршрутки 27-річний Олексій, житель Дубенського району, керуючи мікроавтобусом Мерседес-Бенц, рухався по вулиці Київській у напрямку Д.Галицького. Напроти станції технічного обслуговування, що знаходиться на Київській 110а, Олексій збив 75-річну Ганну. Жінка переходила проїзну частину дороги у невстановленому місці, поза пішохідним переходом. У результаті ДТП жінка від отриманих травм померла на місті пригоди.
Тому працівники Державтоінспекції у черговий раз звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням, щоб вони не наражали себе та інших на небезпеку. А завжди пам»ятали про те, що тільки дотримуючись вимог Правил дорожнього руху, Ви зможете запобігти трагедії на дорозі.
Світлана ДРОЗДЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору