Рівне:

Створення та просування сайтів

Янукович любить Україну не менше, ніж “мудаки”

Україна і світ 20-жов, 2005, 09:499 prov 897
Під час перебування в Кривому Розі Віктор Янукович дозволив собі чергове грубе висловлення.
Після прес-конференції, підійшовши до людей, лідер Партії регіонів розмовляв з ними російською мовою. Коли ж його попросили перейти на державну мову, Янукович, слова якого цитує інтернет-видання “Обком”, заявив: “Хоча я розмовляю російською мовою, я люблю Україну не менше, ніж ваші господарі-мудаки!”.
Саме цією фразою, як зазначають “Новости Кривбасса”, 11 жовтня завершив свою робочу поїздку в Кривій Ріг Віктор Янукович. Вищевказаній розв»язці передували зустріч політика з трудовим колективом Центрального гірничо-збагачувального комбінату, двогодинний виступ перед партійним активом Кривбасу і прес-конференція.
Як відомо, Віктор Янукович уже не вперше “прикрашає” свою мову гострим слівцем. У жовтні 2004 року він шокував представників Луганської області, сказавши з трибуни, що “сильних і здорових людей набагато більше, ніж тих козлів, які нам заважають жити!” У цьому самому місяці, будучи кандидатом на посаду Президента України, він у нецензурній формі образив 83-літнього пенсіонера, який запитував його, чому він хоче надати російській мові статус другої державної.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору