Рівне:

Створення та просування сайтів

В обласної медицини новий керівник

Актуально 20-жов, 2005, 09:519 prov 1 589
Відповідний наказ був виданий 17 жовтня. Новим начальником управління охорони здоров»я Рівненської облдержадміністрації став Михайло Андрушків, який до цього понад 10 років обіймав посаду заступника головного лікаря з лікувальної роботи Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення.
У вівторок, 18 жовтня, відбулося заняття школи управління керівників закладів охорони здоров»я області, на якому й було представлено нового керівника медицини Рівненщини. До своїх підлеглих Михайло Андрушків ставить три основні вимоги: професіоналізм, патріотизм, відданість справі. А взагалі пан Андрушків підкреслив, що у медицини краю попереду надзвичайно багато роботи.
Цього ж дня з “прощальним словом” виступив колишній начальник управління охорони здоров»я Рівненської облдержадміністрації Мирослав Семанів. Він, зокрема, зазначив, що ці вісім місяців чесно виконував всі поставлені перед ним завдання: “Я чесно працював і чесно йду з цієї посади”, – наголосив Семанів. А йде він на посаду головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні. Також пан Мирослав закликав не вірити “жовтій” пресі, яка виливає на нього всякий бруд.
Олеся ІВАННИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору