Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЕКСПЕРИМЕНТ ІЗ СМІТТЯМ

Актуально 20-жов, 2005, 09:519 prov 934
У рамках реалізації загальноміської програми дій щодо поводження з твердими побутовими відходами у Рівному проводився експеримент із роздільного збирання та вивезення побутового сміття.
Біля кількох будинків у центрі міста було встановлено кілька окремих контейнерів для ганчір»я, поліетиленової тари, харчових відходів. Мешканці багатоповерхівок забезпечувалися мішечками для сміття.
Відходи забирало підприємство “Вторма” для переробки та вивезення на сміттєзвалище. Нині проведено аналіз експерименту. Як стверджують у Рівненському міськвиконкомі, вони спонукають на його продовження. Очікується, що такі контейнери з»являться й у мікрорайонах Рівного, завдяки чому вдасться вирішити кілька проблем. За словами комунальників, нині вивезення сміття є досить неприбутковою справою, переробка ж – навпаки. Долучивши до справи підприємців, котрі матимуть у ній свій інтерес, вдасться зекономити бюджетні кошти й покращити екологічний стан. Принаймні, сміття, особливо те, котре здатне лежати десятки років (поліетиленові пляшки) на міському сміттєзвалищі, термін експлуатації якого має закінчитися через кілька років, стане менше.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору