Рівне:

Створення та просування сайтів

ЛІТЕРАТУРА ДЛЯ РОБОТИ З ДІТЬМИ

Новини регіону 20-жов, 2005, 09:569 prov 1 424
Багато різноманітних корисних цікавинок можна придбати в книжковому магазині “Іскра”. Це – художня література, підручники, посібники, дидактичні матеріали, роздатковий матеріал, література для дітей, канцелярські товари.
Серед новинок магазину – серія “Вчимося граючи”, яка включає в себе посібники В.Федієнка та В.Хаджинової “Мислення та логіка” і “Вивчаємо цифри”, а також посібник Н.Забілої “Весела абетка”. Ці видання, які не мають аналогів в Україні, допоможуть розвинути дитячі здібності, виробити навички та вміння, необхідні для подальшого навчання і підготовки до школи. Книги цієї серії можуть бути ефективно використані для роботи з дітьми 4-5 років.
Ще однією цікавинкою, представленою в “Іскрі”, є “Дидактичний матеріал для виправлення мовленнєвих недоліків” А.Я.Малярчук у 2-х частинах. Це посібник для виправлення вад мовлення, який рекомендований вчителям-логопедам, педагогам і вихователям шкіл і дитячих садків. Книга стане також у пригоді батькам для самостійної роботи над розвитком мовлення у дітей.
Продовжуючи цю тему, хотілося б згадати про посібник “Обстеження мовлення дітей” того ж автора – А.Я. Малярчук. Цей дидактичний матеріал допоможе у обстеженні мовлення дітей 4-10 років.
Тож, завітавши до “Іскри”, ви зможете не тільки придбати необхідну літературу, а й попрацювати над деякими проблемами дитячого розвитку і спілкування. Пам»ятайте при цьому слова великого педагога К.Д.Ушинського “Дайте дитині в руки малюнок, і вона заговорить”.
Магазин “Іскра” знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Степана Бандери, 36-А, тел. (0362) 23-63-16.
Олеся ІВАННИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору