Рівне:

Створення та просування сайтів

ВОЯЖ ДО ЛІКАРНІ

Кримінал 20-жов, 2005, 10:029 prov 1 370
Четверо людей отримали травми та потрапили до лікарні у результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка, як і багато інших, сталася через необережність водіїв на дорогах та порушення правил дорожнього руху.
Як розповіла старший інспектор з пропаганди Рівненської ОР ДПС ДАІ УМВС Інна Березовська, у понеділок, 17жовтня, об 11:00 годині на автодорозі Київ-Чоп у селі Грушвиця Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля РЕНО – КЛІО, що належить ТОВ “Савсервіс” (м.Київ), Олександр А., 1974 року народження, рухаючись зі сторони міста Рівного в напрямку Дубна, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2101 під керуванням рівнянина Ігоря П.
Водій “вазівки” пояснив, що він їхав у напрямку Рівного і побачив, що в зустрічному напрямку виїжджає на його смугу іномарка, водій якої розпочав обгін вантажівки. Щоб якось уникнути зіткнення, Ігор скерував своє авто вправо. Та Олександр також повернув у його бік. Від удару “вазівка” перекинулася у кювет, а “Рено” зупинилася на узбіччі зустрічної смуги.
У результаті ДТП постраждали родичі Ігоря П. та пасажир Олександра А. Дружина Ігоря отримала струс головного мозку, травму грудної клітки. І з цим госпіталізована у травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні. А син та невістка водія “вазівки” потрапили в нейрохірургічне відділення.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору