Рівне:

Створення та просування сайтів

Контрабанді і наркотикам – стоп

Кримінал 27-жов, 2005, 11:359 prov 1 189
За період проведення операції “Контрабанді – стоп!” оперативні підрозділи Рівненської митниці завели 198 справ про порушення митних правил на понад два мільйони гривень, також порушено сім кримінальних справ, загальна вартість предметів контрабанди – 13 мільйонів гривень.
Як повідомили у прес-службі Рівненської митниці, найбільш характерними порушеннями митних правил є недекларування товарів, транспорту, валюти, переміщення товарів через кордон поза митним контролем, ненадання митним органам відповідних документів, а також суттєву проблему становить перевезення наркотиків.
Так, приховавши у себе на тілі жіночу панчоху, заповнену маковою соломкою (700 грам), намагався завезти наркотики у сусідню Білорусію громадянин України Т. Та заробити на незаконному товарі чоловіку не вдалося. На станції “Сарни” група працівників Рівненської митниці, інспекторів прикордонного контролю і лінійного відділу міліції затримали “ділка”.
У нічну годину поза пунктами пропуску державного кордону намагалися переправити наркотики з України громадяни Республіки Білорусь Ч. та К. Але в лісі, поблизу села Морочне Зарічненського району їх затримали прикордонники. У чоловіків виявили та вилучили два поліетиленові пакети, у яких, згідно з експертизою, знаходилися макова соломка та в півторалітрових пляшках концентрат з макової соломки – екстракційний опій, які є особливо небезпечними наркотичними засобами й обіг яких заборонений.
Окрім того, виявилося, що громадянин Ч. знаходиться у розшуку на території Білорусі. За фактом замаху на контрабанду порушена кримінальна справа.

Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору