Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 27-жов, 2005, 11:459 prov 1 579
Четверту поспіль поразку зазнав рівненський “Пульсар” у чемпіонаті України з баскетболу у суперлізі з баскетболу. Граючи у столиці проти БК “Київ”, наша команда змогла виграти лише у другій чверті (17:15), але для загальної перемоги цього не вистачило. БК “Київ” – “Пульсар” – 112:53 (38:11, 15:17, 32:14, 27:11). Київ: Луковскі – 14 очок, Грір – 9, Гарріс – 18, Варда – 24, Яйло – 0, Лончар – 18, Буцький – 2, Лебедєв – 7, Кецман – 8, Ніколіч – 8, Салтовець – 4.
Рівне: Рихлюк – 6, Ковалевський – 0, Дубнюк – 12, Шемосюк – 6, Рєка – 12, Костко – 1, Кіба – 5, Скиданов – 9, Колот – 0, Лебедь – 2, Шелуха – 0, Кавалеридзе – 0.
Результати решти ігор: “Будівельник” – МБК “Одеса” – 94:68, МБК “Миколаїв” – “Сумихімпром” – 96:85, “Політехнік” – СК “Маріуполь” – 94:93 (ОТ) (за СК “Маріуполь” 11 хвилин відіграв Іван Бартош та забив 9 очок), “Дніпро” – “Черкаські мавпи” – 91:89, “Кривбасбаскет-Люкс” – “Хімік” – 69:92 (за господарів 17 хвилин відіграв Віктор Герасимчук і набрав 7 очок).
Наступний матч “Пульсар” проведе на виїзді 29 жовтня проти СК “Маріуполь”.
* * *
У неділю відбудеться останній тур чемпіонату області з футболу у першій лізі. Саме тоді визначаться призери нинішнього сезону. Хоча зараз відомо, що медалі розіграють “Маяк”, “Ізотоп” та “ОДЕК”, але якого гатунку? У передостанньому турі лише кузнецовський “Ізотоп” впевнено переміг “ЕПМ” 3:0, решта претендентів здобули мінімальні перемоги: оржівський “ОДЕК” здолали опір рівненського “Водника” – 1:0, а сарненський “Маяк” рокитнівське “Полісся” – 2:1.
У решті матчів зафіксовані результати: “Волинь-Цемент” – “Княгинин” – +:-, “Сокіл” – “Лісовод” – +: , “Хімік” – “Верес-2” – 1:1.
Лідирує у першості сарненський “Маяк” – 52 очки після 21 ігри, 50 на рахунку кузнецовського “Ізотопа”. Третім йде оржівський “ОДЕК” – 47 очок після 20 матчів. Вчора відбувся перенесений матч між “ОДЕКом” та “Волинь-Цементом”.
* * *
А в першій лізі на першість області з футболу змагання завершилися. Перше місце впевнено зайняв березнівський “Случ” – 40 очок, на другому володимирецька “Енергія” – 33, на три менше у костопільського “Штурм-КОЛІСПа”.
Результати останнього туру: “Будівельник” – “Хлібороб” – +:-, “ФК “Острог” – “Гутник” – 0:2, “Олімп” – “Енергія” – 2:1, “Сокіл-Північ” – “Штурм-КОЛІСП” – -:+, “Челсі” – “Случ” – 1:2.
* * *
Друге місце посіли рівненські футболісти на традиційному турнірі з міні-футболу серед поліцейських, який відбувся у голландському місті Айбергені. Наші хлопці пробилися у фінал, де поступилися колегам з Ростова-на-Дону. Основний час закінчився внічию 0:0. У додатковий час долю матчу вирішив один гол, який, на жаль, забили росіяни. Наша команда – друга.
* * *
У суботу відбувся матч Кубка України з міні-футболу, в якому МФК “Рівне” приймав львівський “ТВД”. Долю матчу було вирішено у першому таймі, коли гравці вищої ліги тричі забили м»яча у ворота господарів. У другому таймі жодній із команд не вдалося відзначитися. 3:0 – і далі йде “ТВД”. У суботу МФК “Рівне” розпочинає чемпіонат України з міні-футболу. У першому матчі наша команда прийматиме колектив з Дрогобича.
* * *
Традиційний гандбольний турнір “Кубок Полісся” відбувся у Рівному. На майданчик ДЮСШ-4 вийшло шість колективів дівчат 1993 року народження. У підсумку переможцями стали спортсменки з Ужгорода, друге місце у команди Жидачева і лише третє у господарок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору