Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 03-лис, 2005, 12:379 prov 1 049
Дубно
30 жовтня відбулися вибори голови Іванівської сільської ради Дубенського району. У голосуванні взяли участь 991 з 1495 виборців. Перемогу отримала учитель Млинівської ЗОШ С.Бирук, кандидатуру якої підтримали 365 виборців.

Дубровиця
28 жовтня голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній узяв участь в урочистому відкритті газорозподільної станції магістрального газопроводу-відводу Рокитне-Дубровиця. Введення в експлуатацію цього газопроводу дозволить газифікувати м. Дубровиця та низку сіл Дубровицького району. Газопровід-відвід “Рокитне-Дубровиця” Рівненської області було збудовано відповідно до урядових документів з ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Повна вартість спорудження складає 73,9 млн. грн.

Здолбунів
29 жовтня голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній взяв участь у відкритті асфальтової дороги до с. Дермань-2 Здолбунівського району. Участь в урочистостях з нагоди введення в експлуатацію дороги взяли також голова Здолбунівської райдержадміністрації Світлана Ніколіна, сільський голова, керівники району, управлінь та відділів облдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору