Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОБИЛИСЯ НАРОДНІ ОБРАНЦІ

Україна і світ 17-лис, 2005, 12:259 prov 1 137
У вівторок у Верховній Раді через розгляд законопроекту зі вступу України до СОТ сталася бійка.
Після того, як депутати 228 голосами прийняли рішення про включення до порядку денного одного із законопроектів, необхідного для вступу України до Світової організації торгівлі (“Про внесення змін до статті 1 закону “Про експортне мито на відходи і брухт чорних металів” (№ 8316)), міністр економіки Арсеній Яценюк розпочав доповідь по суті документа.
При цьому кілька депутатів із фракції Комуністичної партії, які блокували трибуну, рушили до урядової ложі, намагаючись перешкодити йому зробити доповідь щодо законопроекту.
У свою чергу депутати пропрезидентських фракцій хотіли перешкодити їм, зокрема депутат Сергій Жижко з фракції “Нашої України” намагався вихопити в депутата з фракції КПУ Сергія Бондарчука мегафон, після чого між ними зав»язалася бійка.
У зв»язку з цим спікер парламенту Володимир Литвин призупинив розгляд законопроекту і депутати перейшли до розгляду наступного документа.
До цього депутати відмовилися включити до порядку денного законопроекти № 7565 і № 8223, також необхідні для вступу України до СОТ.
Загалом, у вівторок, 15 листопада, Верховна Рада включила до порядку денного лише 2 законопроекти щодо вступу до СОТ із запропонованих 5.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору