Рівне:

Створення та просування сайтів

Кози мекали – селяни плакали

Кримінал 24-лис, 2005, 13:389 prov 1 223
Коли у жовтні цього року з пасовища,що поблизу Дубровиці, зникла коза, то люди між собою зашепотіли, що не до добра це. А якщо рогату не знайдуть – то біди не минути. Трохи згодом, вже у листопаді, з того самого пасовища зникло ще дві кози. Перелякані селяни один на одного почали косо дивитися. Не вірили, що робить це хтось свій, та мали великий сумнів, що кіз викрадає хтось із чужих, адже життя у таких райцентрах, як на долоні – голку в стозі сіна не заховаєш. От і виходила суцільна містика.
Розв`язати цю головоломку доручили місцевому Аніськіну – дільничному інспектору міліції Дубровицького РВ лейтенанту міліції Петру Білоусу, адже хто, як не він, знає людей, а у сатанистів і містику молодий страж порядку просто не вірить. І як, виявилося, правильно робить.
Петро Білоус пильно придивлявся до громадян. Обійшов чи не кожну оселю в Дубровиці. І знову ж таки не даремно. Впали в його око двоє чолов`яг – обидва місцеві жителі, ніде не працюють, але яких часто бачили то в магазині, то в барі. Взяв тоді дільничний цих двох собі на замітку. А через деякий час зібрав докази і під їх незаперечним тиском 36-річний Олексій та 37-річний Валерій зізналися, що саме вони скоїли усі три крадіжки і виручили за викрадені кози аж … 140 гривень.
Ось так закінчилася історія, що сталася у Дубровиці нещодавно. Місцеві жителі вільно зітхнули – слава Богу – не містика це, а очевидний злочин.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору