Рівне:

Створення та просування сайтів

Мінорне завершення першого кола

Спорт 24-лис, 2005, 13:399 prov 1 382
“Верес” — “Нива” — 1:3 (1:0)
Стадіон “Авангард”. 400 глядачів.
Судді: Р. Кусень (Львів), С. Лукаш, В . Кирилюк (обидва – Луцьк).Рівне: Сікальський, Рудай, Шевчук, Літвинчук, Коломієць-к (Лебединський, 79), Федорчук (Васильєв, 81), Никончук (Чабан, 62), Скороход, Вознюк, Дева, Матиюк.
Тернопіль: Гук, Кучерас (Лівіцький, 20), Дурай, Гринченко, Лемішко-к, Вовчук (Притупка, 84), Луцишин (Іванчук, 87), Удич (Гоцалюк, 85), Чорний (Гуніков, 65), Гусаковський, Ніканович (Беркита, 46).
Голи: Дева (24), Удич (53, 70), Луцишин (60). Вознюк (45) – не реалізований пенальті
Попередження: Федорчук (39), Скороход (43), Коломієць (72), Літвинчук (83), Чорний (14), Кучерас (15), Гусаковський (23), Гринченко (25), Дурай (38), Лемішко (42).
Підтримати свою команду у завершальному матчі першого кола прийшли лише найпалкіші вболівальники рівненського “Вереса”. На жаль, порадувати їх господарі не змогли, поступившись тернопільській “Ниві”. Хоча все розпочиналося для рівненської команди непогано.
З перших хвилин господарі заволоділи на футбольному полі територіальною та ігровою перевагою. Атаки накочувалися на ворота ”Ниви”, але до влучного завершального удару справа не доходила. Аби збити наступальний порив рівнян, тернопільські футболісти вдавалися до грубощів. Вже у першому таймі арбітр матчу показав гостям шість жовтих карток. Саме одне з численних порушень привело до забитого гола. На 23 хвилині Юрій Гусаковський зупинив прохід Володимира Никончука з порушенням правил. Андрій Федорчук навісив у штрафний майданчик. Захисники відбили м»яч, але прямо на Віталія Шевчука, який завдав удар. М»яч потрапив у когось із гостей і відскочив до Андрія Деви, який своїм шансом скористався на всі 100 відсотків. Цей гол додав впевненості... футболістам “Ниви”. Після пропущеного гола гості активніше почали діяти і “притисли” рівнян до воріт. Щоправда, до небезпечних моментів, які могли привести до взяття воріт господарів, не доходило. Навпаки. Кілька небезпечних контратак рівнян наприкінці першого тайму ледь не призвели до другого голу. На останній хвилині компенсованого часу господарі заробили пенальті. Андрій Федорчук подав кутовий. М»яч потрапив до Віталія Шевчука, який на замасі обіграв захисника. Тернопільчанину нічого не лишалося, як збити граючого тренера “Вереса”. Арбітр показав на одинадцятиметрову позначку. Штатний пенальтист Сергій Вознюк пробив у правий від воротаря кут, але Руслан Гук зумів відбити м»яч. Господарі втратили можливість піти на перерву з перевагою у два м»ячі.
Початок другого тайму був схожий на перший — господарі шукали щастя біля воріт суперника. Проте наслідки були зовсім іншими. Вже через сім хвилин Юрій Удич обвідним ударом зрівнює рахунок. Без перешкод футболіст “Ниви” завдав прицільного удару з меж воротарського майданчика. Пропущений м»яч вибив господарів з колії. Вже через сім хвилин Михайло Луцишин скористався помилкою захисників і рівняни вже поступаються – 1:2. Всі намагання господарів виправити становище наштовхувалися на впевнені дії захисту “Ниви”. Доля матчу вирішилася на сімдесятій хвилині. Після подачі кутового футболісти “Ниви” забили третій гол. Скориставшись неузгодженістю захисту господарів, Юрій Удич оформив дубль. Незважаючи на апеляції господарів, що гол був забитий з положення поза грою — суддя свого рішення не змінив. Пропущений м»яч повністю зламав гру ”Вереса”. Заміни, проведені головним тренером команди Романом Лабою, повернути хід поєдинку не змогли. Щоправда, на останніх хвилинах рівняни мали шанс скоротити різницю у рахунку. Проте удар Андрія Деви воротар тернопільчан парирував.
Результати ігор 15 туру: “Карпати-2” — “Буковина” — 1:1, “Оболонь-2” — “Десна” — 0:2, “Освіта” — “Княжа” — 1:1, “Верес” — “Нива” — 1:3, “Чорногора” — МФК “Житомир” — 4:0, “Нафтовик” — “Динамо-3” — 1:0, “Житичі” — “Факел” — 1:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору