Рівне:

Створення та просування сайтів

Фізікелло без прав

Спорт 24-лис, 2005, 13:409 prov 1 130
Джанкарло Фізікелло упевнений, що “Renault” надасть йому наступного року машину, яка дозволить йому перемогти Фернандо Алонсо в новому сезоні:
— Думаю, що за минулий рік я став кращим пілотом . Зараз я в команді, яка підтримує мене на 100%. Ми допомагаємо один одному у скрутні моменти.
Цього року машина в деяких аспектах абсолютно не підходила моєму гоночному стилю. Проте я працював з інженерами для зміни моєї специфіки. А вони, зі свого боку, працюють над тим, щоб зробити машину наступного сезону більш придатною для мене. Я знаю, що вже цього року в деяких стартах перемагав Алонсо. Наступного року ми розпочнемо з нуля і вважаю, що отримаю кращу техніку і тоді зможу добитися більшого. Я частіше буду швидшим за Алонсо.
А поки гонщик планує свої перемоги, йому довелося поспілкуватися із поліцією. Пілот команди “Формули-1” “Рено” Джанкарло Фізікелло в неділю був позбавлений водійських прав за перевищення швидкості. Дорожня поліція Риму затримала знаменитого автогонщика, коли він мчався додому із швидкістю 148 км за годину, тоді як максимально дозволена швидкість на даній ділянці дороги становить 60 км за годину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору