Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОСТРІЛИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

Спорт 24-лис, 2005, 13:429 prov 1 203
У Дніпропетровську міліція затримала чоловіка, який у ніч з 19 на 20 листопада стріляв у російського тенісиста Андрія Чеснокова. Про це повідомив начальник Центру громадських зв»язків УМВС України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.
За його словами, затриманий — житель одного з районів Дніпропетровської області. Щербатов повідомив, що в Чеснокова було випущено дві гумові кулі зі зброї травматичної дії. Це відбулося після інциденту між тенісистом, його трьома супутниками й двома чоловіками біля виходу із дніпропетровського ресторану “Репортер”. Міліція розцінює випадок як хуліганство. За статтею “хуліганство” Кримінального кодексу України Жовтневий райвідділ внутрішніх справ Дніпропетровська порушив кримінальну справу.
Щербатов відзначив, що Чесноков одержав два непроникаючих поранення м»яких тканин живота. Зараз російський тенісист перебуває на лікуванні в першому хірургічному відділенні Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Стан здоров‘я Чеснокова задовільний, його життю нічого не загрожує, хірургічного втручання Чесноков не потребував.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору