Рівне:

Створення та просування сайтів

Фотохудожник Олександр Майструк знявся в Битві екстрасенсів

Актуально 27-лют, 2009, 12:589 prov 2 758
Рівненський фотохудожник Олександр Майструк відомий в мистецьких колах як досвідчений майстер фото. В його доробку багато фотографій і кілька персональних виставок в Україні.
Гостював рівнянин і за кордоном, а нещодавно повернувся зі зйомок передачі „Битва екстрасенсів”, що виходить на телеканалі СТБ.
„Зараз телевізійники знімають четвертий сезон, де беруть участь дітки 12 — 16 років, – сказав фотохудожник. — Їх завданням було розповісти про мене максимум інформації. Конкурсант підходив до мене, сідав навроти, і я пропоновував розказати про мене: життя, роботу і т.д.”
Все це знімалося чотирма відеокамерами, і знімальна група налічувала більше 10 людей. Зйомки, зауважив фотохудожник, були тривалими та виснажливими, але цікавими.
„Зйомки відбувалися в різних місцях — на фотостудії, де я фотографував — це для сюжету (так званого „лайфу”). Потім поїхали в будинок, де вже велися зйомки з конкурсантам: до мене підходили по одному, причому, вони не пересікалися, і тому повідомити будь-яку інформацію один другому не мали можливості”, — розповідає Олександр Майструк.
Серед учасників-конкурсантів були діти з різних міст України.
В цьому сезоні „Битв екстрасенсів” залучили українських зірок шоу-бізнесу. Попереднім завданням конкурсантів (до знімального дня з Олександром Майструком – авт.) було знайти в будівлі музиканта з „Танка на Майдані Конго”.
Планується, що четвертий сезон вийде весною, десь наприкінці березня — початку квітня.
Сергій БАГРЯНИЙ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору