Рівне:

Створення та просування сайтів

ЄВРОПА ВІДМОВИЛАСЯ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ КУРЯТИНИ

Україна і світ 15-гру, 2005, 13:089 prov 1 019
Євросоюз запровадив тимчасову заборону на ввіз м»яса птиці і живої птиці з України у зв»язку з виявленням пташиного грипу в кількох населених пунктах Криму, передають Українські новини.
– На сьогодні є заборона з Європейського Союзу, Росії і Казахстану, поки більше ніхто офіційно не забороняв, – повідомив заступник голови Державного департаменту ветеринарної медицини Микола Пацюк.
3 грудня пташиний грип зафіксовано у трьох районах Криму. Там тривають роботи з недопущення подальшого розповсюдження хвороби.
За даними Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, станом на 10 грудня епізоотичних ускладнень з пташиного грипу на територіях Донецької, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, через які пролягають шляхи міграції птиці, а також на територіях інших областей України не спостерігається.
8 грудня колишній головний ветеринарний лікар України Петро Вербицький заявив, що російські лабораторії попередньо підтверджують виявлення в Криму небезпечного для людини штаму пташиного грипу H5N1, що забрав у країнах Південно-Східної Азії близько 70 життів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору